LEAVE YOUR MESSAGE


ShoutMix chat widget

Friday, 24 June 2011

Widgets

KAYUHAN KE KEPALA BATAS>KAYUHAN BENDANG 2011

Kayuhan Bendang 2011, Here We Come... Hehehe...
Rabu, 22-6-2011, lebih kurang jam 8.05 malam aku ke Kepala Batas. Nak pi ke One Stop Cycle, untuk serahkan RM dan senarai rider GEREKBASIKAL yang akan menyertai Kayuhan Bendang 2011 pada 10072011. Serampang 2 mata, nak serah RM dan nak training sekali le.

Lebih kurang jam 9.05 mlm kami sampai. Aku pulak terbeli pouch kat belakang paddle aku. Maklumle, yg lama dah hilang sekali dengan mtb aku(ada ku coretkan dalam bulan Mac lalu)

Bagi nama ramai, tapi yang aku daftar hanya 12 rider yang sudah membuat bayaran je. Mereka yang akan mewarnai Kayuhan Bendang 2011 ialah:

 1. AZMIL BIN JAMIL = XL
 2. RIZAINI KHIYAR = XL
 3. NASRULLAH BIN AHMAD ZAINI = XL
 4. MOHD KAMAL ALKHARARI = L
 5. YUSRI BIN YAHAYA = XL
 6. SHAMIS BIN ABDUL RAZAK = XL
 7. ABDUL MALIK BIN HASSAN = XL
 8. AZHAR BIN AHMAD = XL
 9. AHMAD RAWANDI BIN OMAR = L
 10. NOOR AZMEL MANSOR = XL
 11. JOHARUDIN YAHYA = L
 12. AHMAD SHUKRI KASSIM = M
RM35 X 12 RIDERS = RM420

Kepada riders yang masih berminat, cepat sikit naa. Nanti penuh, melepas..Masa tidak akan menunggu kita. Here some picture to share the excitement.


Ni apa pejam mata ni, takut flash light kamera ka?

Aku posing dengan EE Koteaw, kemaih dia la nie. Nanti dalam cacatan lain aku citer cam mana dia bergerak dari belakang ke hadapan.
Masa nak keluar dari kedai, terserempak dengan Hasrul, snap lagi seround.Dengan Hasrul aku ada memori bergambar dengan dia. Tengok gambar kat bawah tu. Kesian dia..

MTB dia. Baru tu, berkilat lagi...

Dan ni gambar dia sendiri…kena 8 jarum. Tertomoih muka atas batu.Akhir kata, SAFETY FIRST. Sebabnya…tertekan brek hadapan semasa kayuh menuruni bukit…dan…sebelah tangan sedang memegang botol minuman. Kiranya macam ni le:
Sedang turun bukit, Sedang minum air, MTB terlanggar batu, Tangan tertekan brek hadapan dan akibatnya, terjatuh dan muka tersembam ke tanah. Muka pi dulu. Sabaq, ini akan mematangkan anda. The End.

Jumpa lagi di lain cerita. Wassallam.

Comments
0 Comments

0 ulasan:

LEAVE YOUR MESSAGES AT CBOX