LEAVE YOUR MESSAGE


ShoutMix chat widget

Friday, 17 June 2011

Widgets

[VIDEO]SAFETY FIRST

Dalam semua bidang, termasuklah bidang MTB ni, yang paling penting ialah safety atau keselamatan. Kalau accident..eeemmm faham2 sendiri la noo. Kalau kereta atau motor boleh la claim insuran. Kalau basikal? Lu fikir la sendiri. Jangan main2 dengan riders. La ni aku sorang je pakai MTB yg murah. Kebanyakan rider sanggup beli mtb bike sampai RM6000 pun ada. Mahainya... mahai dari motor tuu... Tapi satu ingatan kepada riders, jangan try mtb yang mahai. Huh... memang best. Boleh bawak sampai mimpi bro. Apapun jom layan video ni, tentang safety. Tak tau la pulak siapa first Malaysian rider yang akan memilikinya. Kalau dah ada, tolong habaq mai kat ruangan komen tu.

video


OK, jumpa lain all rider, wish you all good ride and don't forget, ride safety and ride happily.


Comments
1 Comments

1 ulasan:

cool! when it arrive in malaysia market let me know.

LEAVE YOUR MESSAGES AT CBOX