LEAVE YOUR MESSAGE


ShoutMix chat widget

Monday, 23 January 2012

Widgets

16MAC2012 >> FUN RIDE SP WORLD KIDNEY DAY 20121 ) Bayaran Pendaftaran : RM10 ( Termasuk T-shirt , goodies dan Cabutan bertuah ) terhad 300 peserta sahaja.
Boleh Hantar dan bayar di kaunter pertanyaan Lobi Hospital S.A.Halim mulai 25hb Jan 2012
http://funridespwkd2012.blogspot.com/ atau borang http://www.box.com/s/gkh2idxqj3fj1112nhhm

2 ) Tarikh tutup borang pendaftaran : 1 Mac 2012 ( Sila bayar & hantar di Kaunter Pertanyaan Lobi Hospital Sultan Abdul Ha...lim pada Hari berkerja Ahad-Isnin 8.00 pg - 4.30 ptg dan Khamis 8.00 pg -3.30 ptg ).

3 ) Pastikan anda mendapat resit pendaftaran semasa membuat pembayaran di kaunter pertanyaan Hospital S.A.H sahaja.

[Feel the driving force of prosperity when you own a new Volkswagen and be free from paying road tax & car insurance for an entire year!]

4 ) Jarak kayuhan : -+20 km ( Hanya basikal MTB / RB / FIXIE sahaja dibenarkan ).

5 ) Makanan dan minuman serta goodies disediakan selepas kayuhan,digalakan peserta bersarapan pagi sendiri yang secukupnya.

6 ) Pelepasan peserta bermula pukul 7.00 pagi . Pastikan anda berada di tempat pelepasan 30 minit sebelum berlepas.

7 ) Terbuka kepada semua berumur 12 tahun dan keatas dan bagi umur 18 tahun kebawah sila pastikan mendapat kebenaran ibubapa atau penjaga.

8 ) Borang boleh di download dalam blog ini.Juga boleh dapatkan di kaunter Lobi Hospital Sultan Abdul Halim ( Boleh terus berdaftar & bayaran jika mencukupi syarat).

9 ) Semua peserta di wajib memakai Helmet Keselamatan dan digalakan memakai sarung tangan. ( NO Helmet No Ride )

10 ) Semua peserta dan komiti yang terlibat dalam kayuhan tidak dibenar melakukan sebarang pintasan jalan sendiri , mesti bermula garisan permulaan dan berakhir digarisan penamat.

11) Semua peserta boleh dapatkan T-Shirt dan plate nombor pada 15 hb Mac 2012 di Lobi Hospital Sultan Abdul Halim masa 9.00 pg - 3.30 pm bersama resit bayaran sebagai bukti.

[Oranges make Malaysians smile. See how Malaysians react to unattended boxes of oranges on the street]

12) Sepanjang peserta kayuhan diwajibkan memakai T-Shirt yg diberikan oleh pihak penganjur.Pihak kami berhak mengubah Syarat-syarat dan membatalkan penyertaan jika menjadi satu keperluan.

" Ramai-ramai kita datang bagi mendapatkan saringan kesihatan seperti tekanan darah tinggi, air kencing, Glukos dan Nasihat2 penting melalui pameran kesihatan...datang jangan tak datang..."

[Facebook Event Link]
 

Comments
1 Comments

1 ulasan:

Thank u atas link..admin funridesp ,

LEAVE YOUR MESSAGES AT CBOX