LEAVE YOUR MESSAGE


ShoutMix chat widget

Monday, 29 August 2011

Widgets

PICTURES HAVE THEIR WORDS - P2

Sekali lagi, kita layan gambar2 pelik serata dunia..


Ini adalah wajah Elaine Davinson, wanita paling banyak memiliki tindik di muka.
Berapa banyak? 6,725 tindik kesemuanya.Manusia terbang, Yves Rossi semasa di Grand Caryon pada 7 Mei 2011.
Terbang setinggi 200 kaki selama 8 minit dengan suit jetnyaSeekor anak tikus pada roti sandwish yang dibeli oleh Stephen Force secara online dari sebuah pasaraya terkemuka membolehkannya memenangi kes saman $26,625. Ketika bersiap hendak menyediakan roti sandwish kepada anaknya, dia menyangka bahawa itu adalah perbezaan warna pada roti. Tetapi setelah diteliti, didapati objek tersebut mempunyai bulu.


.
Ini adalah 'poodle', yang mana bulunya diwarnakan(dyed) menyerupai warna beruang panda di Shanghai, China pada 20-September2010


Yang ini pula ialah Perry Watkins, seorang Britishdalam kereta mininya yang dinamakan 'Wind Up' di Essen, Germany. Kereta ini diiktiraf sebagai kereta terkecil di dunia yang memiliki kebenaran untuk berada di jalanraya. Tingginya hanya 41 inci, panjangnya 51 inci manakala lebarnya 26inci. Mempunyai tali pinggang keledar dan boleh mencapai kelajuan 40 batu sejam, bersamaan 64 km sejam.


Yang ini pula kucing bernama stewie, yang diiktiraf sebagai kucing paling panjang di dunia, iaitu 48.5 inci. Huh! 4 kaki tu..


Ini pula seekor anjing yang bernama Ripley. Semasa dibersihkan, petugas menemui
lipas yang hidup dan mati dalam 2.5poung bulu yang telah dipotong.Ini pula ialah drone aircraft(pesawat tanpa pemandu) yang dinamakan nano-hummingbird. Sayap berukuran 6.5 inci, bergerak selaju 17 km sejam dengan hanya mengepakkan sayapnya. Beratnya? Lebih ringan dari bateri AA


Ini pula ialah seekor 'dragon fish' yang turut mempunyai gigi di lidahnya.
Bagaimanapun, saiznya hanya sebesar pisang sahaja. Kalau tidak....

OK, rasanya dah cukup la kot 9 keping. Sok2 kita tunjuk lagi. Jangan lupa klik share dengan kawan2.

Comments
0 Comments

LEAVE YOUR MESSAGES AT CBOX