LEAVE YOUR MESSAGE


ShoutMix chat widget

Friday, 16 December 2011

Widgets

[FULL MOVIE] THE SORCERER AND THE WHITE SNAKE FULL MOVIE



Gambar hiasan bermaklumat(sila klik Translator untuk bahasa pilihan anda) Tempat ke 14 dalam Nikon Small World 2011 : Yanping Wang, Beijing Planetarium, Beijing, China. Sand (4X), Reflected light


Antara pelakon utamanya ialah artis kung fu kegemaran aku iaitu Jet Li. Cerita yang amat menarik. Ada sarikata, jalan cerita yang mudah dan ada sinopsis cerita akan membantu anda memahami jalan ceritanya. Dengan perisian ini(videobb), anda tidak perlu lagi menunggu untuk fully download sepenuhnya seperti dalam youtube.

Anda boleh klik di minit ke berapa sahaja yang anda suka untuk anda tontoninya. Hanya perlu gerakkan tetikus sahaja. Kemudian, selepas menonton 72 minit, anda akan diminta untuk membelinya(melalui iklan), ataupun anda perlu tunggu sejam sebelum movie disambung semula. Aku pilih tunggu jer sebab ceritanya seronok, berbaloi untuk tunggu(sambil berFB).

Trailer


Selepas masa yang ditetapkan tamat(biasanya sejam) anda perlu refresh semula dan klik ke minit yang anda ingini ataupun ke minit yang anda diberhentikan oleh iklan tadi. Tak perlulah mula semula ke minit pertama movie. Tu jer. Mudah kan? Tak macam Youtube, dah le tak boleh skip ke minit yang kita suka, kekadang tu hakmilik copyright pulak dituntut menyebabkan kita tak berpeluang menonton movie yang kita gemari.

Any pertanyaan, tanya jer kat bawah tu. Lagi satu, just klik link ataupun di bawah sebagai tanda sokongan pada blog ini dan share dengan kawan2 anda. Click anda, walaupun simple, ia memastikan artikel bermutu terus dihidangkan kepada anda semua. TQVM/TKBB.

[Link 1]

[Link 2]


Sinopsis:-

[Click Translator untuk bahasa pilihan anda] The film starts with Abott Fahai with his assistant Neng Ren going to a front door to a snow blizzard. The ice harpy appears at the top of the mountains. Neng Ren starts to get her but the Ice Harpy freezes him. Fahai and the Ice Harpy start to talk then they start to fight each other.

At the end of the battle, Fahai traps the Ice Harpy with his demon trapper which unfreezes Neng Ren. Fahai asks his assistant to confine her at Lei Feng Pagoda and the two of them go back to the door which disappears when it closes. Later the films moves to Jin Shan temple, a place where monks pray to Amitabha. At Lei Feng Pagoda, Neng Ren goes upstairs to go to the magic circle where demons are trapped in. He tells the demons that if they make real progress in meditation, they well be released then traps the Ice Harpy in the circle. Then the movie now starts with mountains. One mountain has a waterfall and shows a naga slithering around while another one starts slithering with her.

The two start enjoying their life and they look at the other mountains. Later, men who are climbing up the mountain to dig for herbs. The two nagas watch them while still looking for herbs. Qingqing, the green naga starts to give Xu Xian a scare which made him fall down the lake and Qingqing starts laughing. Susu assumes human form and saves Xu Xian. Susu kisses Xu Xian which makes a flow of vital essence. Later, Xu Xian wakes up and tells his friends what happened which only made them laugh. Soon, Fahai and Neng Ren found a victim of the bat demons, that they have to catch them tonight. They ride a boat while talking to Xu Xian. Susu starts thinking about the day she kissed Xu Xian. Their animal companions wonder why she’s bothered. She explains that she wants to go to the human world just to see Xu Xian.




Comments
0 Comments

0 ulasan:

ENTRI KAWAN BUSUK

ENTRI KAWAN APESAL

ENTRI KAWAN OHBELOG

ENTRI KAWAN GUABLOG

LEAVE YOUR MESSAGES AT CBOX