LEAVE YOUR MESSAGE


ShoutMix chat widget

Friday, 2 December 2011

Widgets

SUAMI BELASAH, TUMBUK ISTERI KERANA TOLAK AJAKAN SEKS DALAM KERETA


Gambar hiasan sahaja

KUCHING: Suami durjana, mungkin gelaran paling sesuai untuk seorang suami yang tanpa belas kasihan menumbuk isterinya berkali-kali hingga mangsa dirawat di Hospital Umum Sarawak (HUS) gara-gara menolak melayan nafsu serakahnya di dalam kereta.

Insiden berlaku sekitar jam 3 pagi kelmarin di luar sebuah kelab malam di kawasan Petanak apabila pasangan tersebut memasuki kereta selepas meninggalkan pusat hiburan tersebut.

Pengawal yang menjaga kawasan luar kelab malam terbabit yang menyaksikan si suami menumbuk isteri-nya bertubi-tubi, bergegas menyelamatkan wanita malang itu.

Mangsa kemudian di hantar ke HUS untuk mendapatkan rawatan.
Pautan

Berita selanjutnya, [sila klik di sini]Jika artikel di atas bermanfaat, klik di sini untuk mengetahui manfaat yang ditawarkan oleh pek terkini dari Tiger Balm Plaster.
With Tiger Balm Warm and Cool Plasters, the comfy non-woven hydrogel plaster with Tiger Balm’s unique formulation provides quick lasting pain relief for hours! Sprains, strains, stiff neck and shoulders and muscular pain, all gone once you slap a TIGER BALM PLASTER on.Comments
0 Comments

0 ulasan:

LEAVE YOUR MESSAGES AT CBOX