LEAVE YOUR MESSAGE


ShoutMix chat widget

Saturday, 26 November 2011

Widgets

[FULL MOVIE] ALAMAK TOYOL FULL MOVIE 2011



Cerita yang amat menarik. Dengan perisian ini, anda tidak perlu lagi menunggu untuk fully download sepenuhnya seperti dalam youtube. Anda boleh klik di minit ke berapa sahaja yang anda suka untuk anda tontoninya. Hanya perlu gerakkan tetikus sahaja. Kemudian, pada minit ke 72, anda akan diminta untuk membelinya, ataupun anda perlu tunggu sejam sebelum movie disambung semula. Aku pilih tunggu jer. Selepas masa yang ditetapkan tamat(biasanya sejam) anda perlu refresh semula dan klik ke minit yang anda ingini. Tak perlulah mula semula ke minit pertama movie. Tu jer. Mudah kan? Tak macam Youtube, dah le tak boleh skip ke minit yang kita suka, kekadang tu hakmilik copyright pulak dituntut menyebabkan kita tak berpeluang menonton movie yang kita gemari. Any pertanyaan, tanya jer kat bawah tu. Lagi satu, just klik link ataupun di bawah sebagai tanda sokongan pada blog ini dan share dengan kawan2 anda. Click anda, walaupun simple, ia memastikan artikel bermutu terus dihidangkan kepada anda semua. TQVM/TKBB.

[Link 1]

[Link 2]


Sinopsis:

Alamak Toyol mengisahkan Pak Umar (Hamid Gurkha) yang pergi berjumpa dengan bomoh untuk mendapatkan toyol atas niat untuk cepat kaya. Bomoh itu mempunyai banyak koleksi toyol dan setiap toyol mempunyai harga masing-masing. Oleh kerana tidak mampu, Pak Umar mengambil toyol yang paling murah. Setelah mengambil toyol dari bomoh, bomoh itu tersebut mengecop ‘barcode’ di dada kiri Pak Umar.

Pada waktu yang sama, Fakhrul (Angah Raja Lawak) dan Kudin (Along Cham) dua sahabat baik juga memikirkan jalan untuk mendapatkan duit. Hampir setiap hari mereka mencuba kaedah baru untuk merompak, namun semuanya gagal. Sehinggalah pada suatu hari, Fakhrul dan Kudin mahu merompak Pak Umar namun Pak Umar tiada duit untuk diberikan pada mereka.

Pak Umar bercadang mahu memberi toyol berkenaan pada Fakhrul dan Kudin. Pada mulanya Fakhrul dan Kudin menolak toyol itu. Namun lama-kelamaan mereka sanggup untuk menerima toyol itu daripada Pak Umar. Toyol kemudian beralih arah dan ‘barcode’ di dada kiri Pak Umar hilang serta-merta dan timbul ‘barcode’ di dada kiri Fakhrul dan Kudin.

[Sumber]


PautanJom tonton. Mana2 link pun boleh. Sama jer. Selamat menonton... Jangan lupa peluk bantal...he3.

[Youtube Link 1]Pautan[Youtube Link 2]

Jika masih tak dapat menonton, sila check ruangan Facebook Comment untuk link yang terkini.




Comments
1 Comments

LEAVE YOUR MESSAGES AT CBOX